Det är lite mycket nu

Hej alla, jag skriver aldrig här längre, jag VEEEEEEET men det är så himla mycket nu.

Började ju på nytt jobb i september och jag har nog aldrig varit med om maken till jobb. Det är fullt ös medvetslös från 8 till 3. Är personlig assistent till en 13åring och har häcken full så att säga... Nu planerar jag och P dock för semester (läs: bröllopsresa) (läs: rekreation) och vet ni vad? VI ÄR SÅ JÄVLA VÄRDA DET JUST NU!!! Lovar att jag ska skärpa mig med skrivandet.

Haha, förut när jag städade fastnade jag med ena handen i en råttfälla. Pang. Aj. Fick ett utbrott för jag har lite kort temperament just nu och dessutom allergisk klåda över hela kroppen p g a ätit apelsinmarmelad till frulle fast jag vet hur det går. Lackade på hela situationen och vrålade JAG ORKAR INTE MER JUST NU och sprang in till sovrummet och kastade mig på sängen. I know, VUXET Palmer. Very vuxet. Så kom E efter, kramade, pussade och tröstade mig, gav mig sin kompis Råttlund och då blev det lite bättre. Sen säger hon: Men mamma... du ska inte hålla på och städa så mycket. Ligger kanske en del i det haha!
E

Favorit i repris; något av det knäppaste jag sett någonsin

Den här länken fick jag av min bror i vintras.

http://www.freewebs.com/svedimf/Utdrag:

Om SVEDiMF

Svenska delfin-i-människokropp-förbundet är ett ideellt förbund med bas i Sverige. Vi står för en fri och öppen syn gällande artbyte och ingående av artneutrala äktenskap.
Vi som är med i SVEDiMF är i huvudsak inriktade på ingående av artskap mellan människor och delfiner, men stödjer även andra artfränders kamp i deras strävanden efter lycka. Vi arbetar både på politisk och gräsrotsnivå. Våra medlemmar betecknar sig själva som DHB:are (Dolphins in a Human Body). På
förekommen anledning skall påpekas att vi inte har någonting med South Park att göra, samt att vi inte har någonting emot homosexualitet eller könsneutrala äktenskap.

Känner du som vi, eller har frågor om vår verksamhet, kontakta oss genom att skicka e-post till
svedimf@gmail.com. Behöver du, som känner som vi, stöd eller prata av dig, kan du ringa vår jourtelefon på 076-2982071, dygnet runt. Risk finns att jouren ej kommer att besvara samtal från dolt nummer, på grund av att skämtsamtal inkommer. Det kan hända att samtalen bryts p.g.a. tekniska besvär; vid sådana tillfällen bör den som ringer veta att samtalet inte brutits på grund av något medvetet agerande från den anställda jourpersonalens sida. Läs svar på vanliga frågor innan du ringer eller skriver, så att vi slipper svara på samma frågor flera gånger. Faktafrågor bör inte ställas till jouren, då den är till för stödsamtal. Frågor om medlemsantal besvaras ej.

Vi för kampen både till land och havs. Är ni med oss?

Gå in på sidan och läs, det här är äckligt tragikomiskt.

Just det, man kan beställa pins. Ser ut så här:


RSS 2.0