Bettleri undanbedes...

Haha, recept på hur man slipper tiggande ungar så här i påsktider.

Till att börja med; varför kom de IDAG? När en annan var i koltåldern gick man utklädd till påskkärring på skärtorsdagen, inte en dag tidigare! Ur led är tiden.

Iallafall, för en liten stund sedan kom två av byns mellanstadieungar utklädda till tänderna och lämnade en liten teckning och ville ordlöst ha Något i utbyte. P, som öppnade, sade att "Då ska jag gå och se om vi har nånting roligt:" Jojomensan. Det enda vi hittade i skafferiet var, haha;


Sedan skickade vi ut E att ge tjejerna de små skatterna. NI SKULLE VARIT MED!!! Haha, har sällan skådat sådant haksläpp. "Mäh. Tack...?", löd den skeptiska svarskommenteren. Sedan fick vi ett halvmuntert "Glad påsk!" innan de gav sig iväg mot andra, kanske mer lyckobringande stugor. Med tanke på storleken på våran lilla by lär vi inte behöva bekymra oss om fler besök av godistiggare.  





/Kärringa

Kommentarer
Postat av: Rosita

Har ALDRIG hört talas om att påskkärringarna är ute före skärtorsdagen. Dom ville väl vara ute i god tid och få dom saftigaste bitarna. Det var säkert inte några föräldrar som hjälpt dessa barn att spöka ut sig gissar jag.

2009-04-07 @ 18:34:41
URL: http://www.hedeinfo.se
Postat av: Johanna

Mycket klyfigt med Russin måste jag säga! ;) Hoppas allt är bra med dej och magen! Länge sen vi sågs. Puss! =)

2009-04-08 @ 18:51:28
URL: http://decemberflikka.blogg.se/
Postat av: Anonym

Max fuskar man med att gå för tidigt förtjänar man inget bättre än russin! Saknar dig puss

2009-04-09 @ 07:07:04
URL: http://nunnsan.blogg.se/
Postat av: Fia

MWAHAHAHAHA!! Kan de gott ha!! Här i stan har påskkärringarna inte heller någon koll De brukar komma på påskafton. Snacka om att missa festen.

Massa kramar!

2009-04-10 @ 11:09:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0