Så smart!

Kolla här, tjejer! Och alla killar som vill handla något till någon tjej. Och alla transor.

Hmm. Iallafall.

Här har jag hittat under dagens slösurf. Det är Bra(g) - en väska i vilken man förvarar sina BHar, antingen de är i garderoben eller i resväskan. Skulle vilja ha en av varje färg, för att verkligen vilja sortera ordentligt. Och för att jag inte kan bestämma mig för vilken jag vill ha. Och för att jag troligen skulle göra av med flertalet för min BH-kollektion börjar anta löjliga proportioner (precis som de där jag fyller ut BHarna med...). Varje Bra(g) rymmer 6 BHar. Finns på Eleven och kostar mellan 399 eller 440 kr beroende på storlek. Visst är de underbara???

Bra(g) Bra Bag, Chocolate DelightBra(g) Bra Bag, Pink Polka DotBra(g) Bra Bag, Classic BlackBra(g) Bra Bag, Tiffany Blue
Finns i fler färger på Elevens sida.


Fototriss - en sorts utmaning

Min vän och släkting Alacs annonserade häromdagen att hon nuförtiden hänger sig åt idén Fototriss. I korthet går det ut på att det varje vecka (med bytesdag söndagar) presenteras ett Veckans tema. På detta tema ska man så lägga upp tre bilder på sin blogg. Detta är ju helt enkelt skitkul och SJÄLVKLART vill jag vara med!

Denna vecka är temat Doft/Lukt.

Här är mina bidrag:

1.


Min vän Laura är massor av saker, bland annat frisör, makeupartist, healare och akupunktör och hon blandar till aromaterapeutiska oljor avpassade för just dig. Dessa kan man därför använda för olika ändamål. Alla dessa doftar otroligt gott, men den till vänster är min solklara favorit; Agua de menta. Doftar mint och den är bland annat förebyggande och lindrande för åderbråck. Kanske något att skaffa inför de sista 19 veckorna av grossessen...

2.Luktar inte så gott kanske. Snarast något som liknar... festivalsnopp. Men just nu är ostkrokar något av en favorit till Fredagsmyset. Till och med popcornen har fått stryka på foten. När är det fredag?

3.E's små Kompisar ligger och dräller lite här och var i huset. Så här (kolla in de ursnuttade öronen samt den vältuggade nosen) ser de ut när de är på toppen av sin popularitet. Hittar man dem inte kan man alltid ta upp ett doftspår och komma rakt på bytet. Vad de luktar? Tja... ostkrokar faktiskt.
Nu är det DIN tur! Hur ser din fototriss ut?

/Elli

RSS 2.0