Fototriss del 146

Vad är fototriss?

Varje söndag publiceras veckans tema. Utmaningen ligger i att man på sin blogg publicerar tre bilder på det givna temat. Sedan länkar man till sitt eget inlägg på fototrissbloggen.

Veckans tema är Vid vatten, och jag har vaskat fram min triss ur den gångna sommarens fotoarkiv:

1. Sjövild terrier2. Nymf3. Jag vågade
/E.

Ryssen kommer

Familjen har numera två katter - en bengal och en ryss. Mojsan kom hem! Efter fem veckor eller något sådant kom hon, skitig och tufsig - och ASFET. Seriöst, har aldrig sett henne så tjock. Huvudet är jättebrett, ser ut som en hamster med kindfickorna fulla med mat. Nu blir det banta.

Första åtgärden var att presentera henne för lillebror Eskil. Sådääär populärt. Katterna spottar och fräser till varandra men än så länge har det inte gått till några tassgripligheter. De verkar däremot vara relativt jämbördiga och turas om att jaga den andra. Tror att det kommer att lösa sig, om inte annat så för att de kommer lära sig att ignorera varandras existens. Mojsan är ju ute på dagarna, Eskil inne (och så kommer det förbli, för man bli fullständigt GALEN på mjaomjaomjao vis ytterdörren/sovrumsdörren/fönstret klockan fyra om morgonen när fanskapet ska ut). På nätterna är Eskil i sängen medan Mojsan, av ovanstående anledning, sover i lägenheten i källaren. Så det är relativt fredligt ändå. Även sedan ryssen kommit.

Mindre fredligt var det vid ankomståtgärd nummer två - saneringen. Katten var så genomskitig att det inte fanns något alternativ. Annars badar jag henne otroligt sällan eftersom hon inte behöver det, ryssar har bra hårlag och är otroligt lättskötta. Hon ylade och skrek och gick på så jag nästan var rädd att bli anmäld till djurskyddet, grannarna måste ju ha trott att jag höll på att ta ihjäl henne (miss-hantering, ha ha ha). Minst.

Välkommen hem, vackra Pus! <3


/E.

Nä nu jävlar.

Nu är det skärpning. Jag ska ta tag i bloggandet igen, jag saknar det. Nu saknar jag det.

Ironiskt nog var senaste inlägget ett där Mojsan var borta. Hon kom hem igen, men nu är hon borta igen, sedan en månad. Den här gången är det nog på riktigt. Katten har tagit slut.

Tomrummet är stort, för stort. Så för en vecka sedan flyttade Dino Eskil in. Dino är ett hundnamn, man måste i mitt tycke ha ett "S" i kattnamn (lättare att locka på dem då), och så en liten flört med staden i mitt hjärta... Fina lilla Esk-sk-skil, du har ett stort hål att fylla men du gör det bra.

Idag är det massage hos Jeanette. Ska bli skönt. Och shit pommes, nästa lördag är det tjejmilen. Börjar bli nervös!


/E.


RSS 2.0