Fototriss - en sorts utmaning

Min vän och släkting Alacs annonserade häromdagen att hon nuförtiden hänger sig åt idén Fototriss. I korthet går det ut på att det varje vecka (med bytesdag söndagar) presenteras ett Veckans tema. På detta tema ska man så lägga upp tre bilder på sin blogg. Detta är ju helt enkelt skitkul och SJÄLVKLART vill jag vara med!

Denna vecka är temat Doft/Lukt.

Här är mina bidrag:

1.


Min vän Laura är massor av saker, bland annat frisör, makeupartist, healare och akupunktör och hon blandar till aromaterapeutiska oljor avpassade för just dig. Dessa kan man därför använda för olika ändamål. Alla dessa doftar otroligt gott, men den till vänster är min solklara favorit; Agua de menta. Doftar mint och den är bland annat förebyggande och lindrande för åderbråck. Kanske något att skaffa inför de sista 19 veckorna av grossessen...

2.Luktar inte så gott kanske. Snarast något som liknar... festivalsnopp. Men just nu är ostkrokar något av en favorit till Fredagsmyset. Till och med popcornen har fått stryka på foten. När är det fredag?

3.E's små Kompisar ligger och dräller lite här och var i huset. Så här (kolla in de ursnuttade öronen samt den vältuggade nosen) ser de ut när de är på toppen av sin popularitet. Hittar man dem inte kan man alltid ta upp ett doftspår och komma rakt på bytet. Vad de luktar? Tja... ostkrokar faktiskt.
Nu är det DIN tur! Hur ser din fototriss ut?

/Elli

Kommentarer
Postat av: Johanna

Bild tre är min favorit!

2009-02-12 @ 21:30:34
URL: http://kandubloggajohanna.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0