Ryssen kommer

Familjen har numera två katter - en bengal och en ryss. Mojsan kom hem! Efter fem veckor eller något sådant kom hon, skitig och tufsig - och ASFET. Seriöst, har aldrig sett henne så tjock. Huvudet är jättebrett, ser ut som en hamster med kindfickorna fulla med mat. Nu blir det banta.

Första åtgärden var att presentera henne för lillebror Eskil. Sådääär populärt. Katterna spottar och fräser till varandra men än så länge har det inte gått till några tassgripligheter. De verkar däremot vara relativt jämbördiga och turas om att jaga den andra. Tror att det kommer att lösa sig, om inte annat så för att de kommer lära sig att ignorera varandras existens. Mojsan är ju ute på dagarna, Eskil inne (och så kommer det förbli, för man bli fullständigt GALEN på mjaomjaomjao vis ytterdörren/sovrumsdörren/fönstret klockan fyra om morgonen när fanskapet ska ut). På nätterna är Eskil i sängen medan Mojsan, av ovanstående anledning, sover i lägenheten i källaren. Så det är relativt fredligt ändå. Även sedan ryssen kommit.

Mindre fredligt var det vid ankomståtgärd nummer två - saneringen. Katten var så genomskitig att det inte fanns något alternativ. Annars badar jag henne otroligt sällan eftersom hon inte behöver det, ryssar har bra hårlag och är otroligt lättskötta. Hon ylade och skrek och gick på så jag nästan var rädd att bli anmäld till djurskyddet, grannarna måste ju ha trott att jag höll på att ta ihjäl henne (miss-hantering, ha ha ha). Minst.

Välkommen hem, vackra Pus! <3


/E.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0