Påsk-cupcakes

Jihiiiiiiiiiiiii!

Mamma, pappa och lillebror kommer imorgon! Underbart, har saknat dem så mycket. Särskilt Bumme som jag inte träffat på länge.


Jag ska baka muffins och ställa ordning riktiga vurping-cupcakes. Här är några bildidéer som jag fastnat för:


Gudomligt söta kaninmuffinsar! Såna här ska jag lätt göra en sats av! Antar att öronen är marschmallows som man sedan fuktar lätt med lite vatten och har dit lite rosa strössel. Har en burk med olika rosa strösslar och där finns ett rosa glittrigt. Det tar vi.


Hade en idé om att göra små fågelbon och så hittade jag den här bilden. Tänk bara bort den fula kycklingen så stämmer det mot vad jag har i huvudet. Chokladfrosting och riven mörk choklad samt chokladägg. Borde locka de flesta.


Så ska jag göra såna här små äggkorgar, men jag hade tänkt att göra rosa och/eller mintgrön frosting och blanda kokosflingor i så att det blir lite fluffigt liksom och så dekorera med små färgglada ägg. Undrar bara vad man ska göra korghandtagen av... några idéer?


Nähä, om man skulle åka och armbåga sig fram på Ica... Hu. Lär ju inte vara en käft där nu liksom...
/KockenKommentarer
Postat av: Mirre

Ohhh, jag vill också göra!!!! Handtagen fixas nog enklast och godast av snören, hallon, cola mm.

2009-04-09 @ 17:06:41
URL: http://mirrens.blogg.se/
Postat av: Elli själv

Jo jag tänkte på såna. Bara de håller stunsen och inte slokar. Hehe, får skaffa några Viagra, mortla dem, blanda i sockerlag och pensla på snörena. Den blandningen borde väl få fart på det mesta.

2009-04-09 @ 18:19:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0